Szexuálbioenergetika: +36702052564

KORAI MAGÖMLÉSES ÉRZÉKENYSÉGRE SZÜKSÉG VAN, A FÉRFI TERMÉSZETÉNÉL FOGVA ÉRZÉKENY (2-3 perces), míg a nő 20-30 perces.

EZ A KIINDULÁSI ALAP!

Minden magömlés korai, ha nem akkor élvezel el amikor szeretnéd, hanem előbb és nem annyiszor vagy orgazmus közelben ahányszor szeretnéd.

Az orgazmusszint szabályozásának alapfeltétele, hogy legyen könnyen mozgatható energiád (korai magömlésed), amit nem erőteljes ingerléssel csalogatunk elő, hanem lágy érintésre is könnyedén mozdul.

Akár néhány percen belül orgazmus közelbe kerülsz, már előjátékban többször meglebegteted az energiád, ilyenkor kezdesz uralkodni kéjed felett.

Bár első hallatra furcsa az irányított szex, mégis a megfontolt, tudatos előjátékkal és szeretkezéssel több energiát tudsz mozgósítani, felhalmozni, ezáltal sokkal nagyobbat élvezel.

Ha hiszed, ha nem, ez mindenkinél így van, nálad is!

Puding próbája az evés.

A KORAI MAGÖMLÉS FAJTÁI:

1., Gyors orgazmus közeli állapot bekövetkezése erős merevedéssel, szkanderbajnokkal. Mindenkinél így kezdődik serdülőkorban, bár nem mindenkinél gyorssal kezdődik, van aki lassabban kerül orgazmus közelbe, majd később, a sűrűbben bekövetkező orgazmusok hatására felgyorsul a folyamat.

Itt még magas az orgazmus-küszöb, tehát már rég merev vagy, mire orgazmus közelbe kerülsz.

Ezt az eredeti állapotot kell megtartani egy életen át, aki heti 1-szer élvez el (maszturbál, szeretkezik) hosszasan kinyújtva az orgazmus közeli állapotot többször átélve, az megőrzi erejét fizikailag aktív idősebb korára is, bár lehet, hogy erősíteni sohasem árt, ezt orgazmus nélküli élvezetekkel lehet megtenni.

2., Gyors orgazmus közeli állapot bekövetkezése nem teljes merevedéssel, a hímvessző töve nem kemény tartású, a merevedés 95% alatti, tehát hajlítható a hímvessző. Ennek ellenére csökkent minőségben, de még élvezhető és érezhető a hímvessző.

Ilyenkor csekély (kb 10%-nyi) merevedési energia hiány áll fenn, aminek a libidó, az izgalmi szint, az orgazmus energiájának a csökkenése az érezhető következménye. Ha ezen a szinten hosszasan, többször kitartjuk orgazmus közelben, akkor a merevedés felerősödik és stabilizálódik.

Tehát van bennünk egy bioakkumulátor, amelyben bizonyos mennyiségű szexuális energiát raktározunk el, ami nem más, mint a merevedéshez szükséges energia. Amennyiben több energiát emelünk ki (orgazmussal), mint amennyit betöltünk, az bioakkumulátorunkban tárolt energia lecsökken, aminek az a következménye, hogy a kevesebb energia már nem elég a hímvessző teljes vérbőségének (mint helyi magasvérnyomásának) biztosítására.

3., Gyors orgazmus közeli állapot bekövetkezte, gyakorlatilag lankadt vagy vérrel alig feltöltődött, aktusra alkalmatlan állapotban (amikor kicsúszik, nyeklik, harmonika szerűen mozog, a hüvelyizomzat képes egyszerűen kinyomni, csipő mozgatása, játék lehetetlen).

Ennek az állapotnak a kialakulása azokra jellemző, akik megszokták a kontrol nélküli egymás utáni többszöri orgazmust. Így többszitű orgazmus jön létre, amely rendkívül nehezen kezelhető. Több hónapos gyakorlás mellett is vannak hirtelen, kiszámíthatatlanul felbukkanó orgazmus küszöbök. Ennek fényében kijelentem:

NEM AJÁNLOM A NAPISZINTŰ ÉS AZ ALKALMANKÉNT TÖBBSZÖRI ORGAZMUSOKAT!