Szexuálbioenergetika: +36702052564

A közhiedelemmel ellentétben a valóság az, hogy a férfi és női orgazmus ugyan olyan (a sperma nem az orgazmus, hanem következmény).

Néhány másodpercig tartó gyönyör, amelyet a belső izmok először gyors, majd csökkenő intenzitású pulzálásáról lehet felismerni.

Minél mélyebb az orgazmus, annál több és erősebb a lüktetése, összehúzódása az izmoknak (zsibbadós gigaorgazmus). A régi állítások szerint a női orgazmus hosszasan elnyújtottan, többször hullámzóan, robbanásszerű élmény nélkül valósul meg.

Ez egyszerűen hazugság, ez az állapot nem más, mint a hölgy orgazmusközeli (kiáradás: a testet elönti a forróság, ez felett van az orgazmus 1 perccel) élménye és nem az orgazmusa. Azok, akik nem képesek elélvezni és mindig csak ott lebegnek az orgazmus közelben óriási mennyiségű energiát halmoznak fel, sokkal pörgősebbek, vitálisabbak (nimfománok), a mellbimbójuk áll.

Látszólag izgalmas vadmacskanők, de hosszútávon a kielégíthetetlenségük miatt a férfi (mivel többször elélvez) képtelen ezt a telhetetlenséget kiszolgálni, egyszerűen elfárad, elveszti potenciáját tápláló belső energiáit, így merevedés ingadozás lép fel.

Esetleg hosszútávon szexuális érdektelenség, libidó hiány.

Mi a megoldás?

A hölgy tanuljon meg először önkielégíteni (a csikló és a hüvely gyengéd együttes ütembe történő ingerlése segítségével), ezt követően tantrikusan lebegtetni az orgazmus előtti élvezeteket, azaz töltődni is.

A férfi megtanul tantrázni, azaz megfelelő töltődés-elélvezés aránnyal szeretkezni. Így megőrzi férfiasságát egy életre és vadmacskája sem tudja leélni.

Spermaimádókkal, spermafalókkal óvatosan, igazi potenciarombolók!