TANTRASZEX képessége, SZEXUÁLBIOENERGETIKA alapjai   +36702052564

 

Kedves!

 

Személyes és online oktatás is van, maszturbálási technika betanításával, szexmentesen és erotikamentesen (kézi segítség lehetséges).

Hívj bátran!

 

TELEFONON +36702052564 ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZÜKSÉGES (számkijelzéssel, ingyenes visszahívással, REDem van, EU1-ben korlátlan)!

Elbeszélgetés a témáról, testi feltételek megértése, töltöttség és állapotfüggő, tehát előzetes megbeszélés feltétlenül szükséges, jóval a kezelés előtt.

 

    Természetesen tudok segíteni!

Kérlek figyelmesen olvasd végig a tájékoztatómat, köszi!

A korai magömlést okozó rossz reflexek kiiktatása, speciális összetett 3-as korrekciójának betanítása, majd az enyhülés után az izgalmak irányításának betanítása, hogy több legyen a lökésszám és ezáltal az aktus ideje korlátlanul változtatható.

Amennyiben kevésbé érzékeny és (vagy) merevedési probléma áll fent, akkor energia gyűjtést végzel közben a szükségtelen puhán élvezős reflexeket is kikezeled, míg el nem érjük a megfelelő állapotot (több, alkalom szükséges).

    A kúra alatt orgazmus gyönyörcsúcsok lehetségesek sorozatban, de kisülés nem ajánlott (illetve személyfüggő, állapotfüggő), később töltés-elélvezés egyensúly kialakítása szükséges.

 

    Orgazmus kontroll szükséges teljes nyugodtság mellett, elfogadható áldozat, mivel az élvezkedés minősége, mennyisége és nagysága növekszik, ez felel meg a multiorgazmikus, forró gyönyöráradás sorozat állapotának. Egy sokkal mélyebb, izgalmasabb, képesség (merevedés, potencia), élvezkedés építő és gyönyör fokozó önkezelést fogsz végezni. Isteni finom, helyettesíti a kisülést!

Napi 1,5 óra maszturbálás edzést kell majd megcsinálnod kézzel, ha kell géppel, pont úgy ahogy betanítom, később a javuláshoz mérten változtatva.

A megfelelő maszturbálási technikával erőssé, stabillá lehet tenni a merevedést és rendkívül élvezetessé

a mindennapi nemi életet.

 

     Az első kezelés (online is), beavatás 0,5+3+0,5 = 4 óra, 20.000 Ft:

(előzetes szintre hozás telefonon keresztül), a módszert 16 év alatt, 5000 férfival kifejlesztett) speciális maszturbálási technika és korrekciók (ha kéred, akkor kézzel segítek), gyakorlat közben anatómia, biológia, bioenergia elméletének ismertetése.

Gép gyorsabb erősödéshez: kb 7000 Ft

A többi alkalom kúrában 1-2 havonta (messengeren is), így figyeljük a fejlődésed és korrigáljuk a módszer. 

4 órás ismétlés 10.000 FT 

Napi 1,5 órás otthoni  edzés  szükséges.    

– Javulás esetén kérhető 1,5 órás lingam masszázs (orgazmus nélkül). 10.000 Ft-ért.

 

  A pénz küldési módja lehet: banki és postai átutalás számlaszámomra,  WesternUnionnal postán keresztül.

 

    Reggel 8 órától este 23 óráig telefonon elérsz mindig.  

XIII. kerület Madarász Viktor utcában vagyok elérhető, a parkoló  Tesco-nál ingyenes, amúgy fizetős 450 Ft/ óra. Tisztaság van, nyugalom és DISZKRÉCIÓ, a szobám légkondicionált, le tudsz tusolni.

 Telefonszámom: +36702052564     

www.tantraszex.hu.

 

Üdvözlettel: Vivi, TantraTanárnő