MULTIORGAZMUS és TANTRASZEX képessége, SZEXUÁLBIOENERGETIKA alapjai   +36702052564

Kedves!

Természetesen tudok segíteni! Kérlek figyelmesen olvasd végig a tájékoztatómat, köszi!

TELEFONON +36702052564
ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZÜKSÉGES (számkijelzéssel, ingyenes visszahívással, REDem van, EU1-ben korlátlan)! Elbeszélgetés a témáról, testi feltételek megértése, töltöttség és állapotfüggő, tehát előzetes megbeszélés feltétlenül szükséges, jóval a kezelés előtt.

Személyes és online oktatás is van, maszturbálási technika betanításával, szexmentesen és erotikamentesen (kézi segítség lehetséges). Hívj bátran!

A korai magömlést okozó rossz reflexek kiiktatása, speciális (fizikai, kémiai, szellemi) összetett 3-as korrekciójának betanítása, majd az enyhülés után az izgalmak irányításának betanítása, hogy több legyen a lökésszám és ezáltal az aktus ideje korlátlanul változtatható.

Amennyiben kevésbé érzékeny és (vagy) merevedési probléma áll fent, akkor energia gyűjtést végzel közben a szükségtelen puhán élvezős reflexeket is kikezeled, míg el nem érjük a megfelelő állapotot (több, alkalom szükséges). A kúra alatt orgazmus gyönyörcsúcsok (MULTIORGAZMUS) lehetségesek sorozatban, de kisülés nem ajánlott (illetve személyfüggő, állapotfüggő), később töltés-elélvezés egyensúly kialakítása szükséges.

Orgazmus kontroll szükséges teljes nyugodtság mellett, elfogadható áldozat, mivel az élvezkedés minősége, mennyisége és nagysága növekszik, ez felel meg a multiorgazmikus, forró gyönyörcsúcsok sorozatainak állapotának. Egy sokkal mélyebb, izgalmasabb, képesség (merevedés, potencia), élvezkedés építő és gyönyör fokozó önkezelést fogsz végezni. Isteni finom, helyettesíti a kisülést! Napi 1,5 óra maszturbálás edzést kell majd megcsinálnod kézzel, ha kell géppel, pont úgy ahogy betanítom, később a javuláshoz mérten változtatva. A megfelelő maszturbálási technikával erőssé, stabillá lehet tenni a merevedést és rendkívül élvezetessé a mindennapi nemi életet.

Az első kezelés (online is), beavatás 0,5+3+0,5 = 4 óra, 20.000-40.000 Ft: (előzetes szintre hozás telefonon keresztül), a módszert 18 év alatt, 6000 férfival kifejlesztett) speciális maszturbálási technika és korrekciók (ha kéred, akkor kézzel segítek), gyakorlat közben anatómia, biológia, bioenergia elméletének ismertetése.

Gép gyorsabb erősödéshez: kb 7000 Ft A többi alkalom kúrában 1-2 havonta (messengeren is), így figyeljük a fejlődésed és korrigáljuk a módszer. 4 órás ismétlés 10.000-20.000 FT.

Napi 1,5 órás otthoni edzés szükséges. – Javulás esetén kérhető 1,5 órás lingam masszázs (orgazmus nélkül). 20.000 Ft-ért.

Reggel 8 órától este 22 óráig telefonon elérsz mindig. 13. kerület Madarász Viktor utcában vagyok elérhető, a parkoló fizetős H-P 08-20 450 Ft/ óra. Tisztaság van, nyugalom és DISZKRÉCIÓ, a szobám légkondicionált, le tudsz tusolni.

Telefonszámom: +36702052564 www.tantraszex.hu. info@kto.hu
Üdvözlettel: Vivi, TantraTanárnő