Szexuálbioenergetika: +36702052564

Mit is várunk egy igazi mély kötödéssel járó szerelmi kapcsolattól?

Tartson a végtelenségig, legyen életre szóló.

A felhőtlen kapcsolatok alapja a test (szexualitás), a szellem (értelem), a lélek (szeretet) harmonikus együttállása mindkét félnél.

A napi szintű eufórikus szeretkezések átélése stabilizálja a kapcsolatot, és erősítik az egymás iránt érzett érdeklődés állandóságát.

A szexuális életmódváltás megalapozza a boldogságotokat egy életen át.

Mi is a TANTRIKUS SZERETKEZÉS képessége?

Ez valami keleti hókusz-pókusz érthetetlen filozófia?

Nem.

A tantra (felszabadulás, kiáradás, azaz az orgazmus közeli állapotban testedet elöntő forróság érzése, és ennek sorozatos átélése) szó magában foglalja a szerelmi kultúra azon létező legmagasabb szintjét, a végtelen gyönyörködés képességét, amelyre mindenki felfejlesztheti magát kortól, nemtől függetlenül. Az együttes gyönyörködés igénye, a szorgalom, a kitartás, némi megértés, a szervezetünk rejtett működésének megtapasztalása megalapozza a valódi, életre szóló élvezeti képességünket.

Mit is tanítok meg neked?

Az izgalmak csúcsán történő lebegés határtalan forróságát, a élvezetek és elélvezés helyes arányának beállítását, ami által kifogyhatatlan lesz életenergiád, vitalitásod, kreativitásod, lelkesedésed, szexuális energiád.

Párkapcsolatodban felélénkül az erotika, a szenvedély, a lelki kapcsolódás ereje.

Uraknak, hölgyeknek egyaránt megadatik a gyönyör elégedettsége és a kielégülés csúcsa a misztikus MULTIORGAZMIKUS eufória végpontja (a titokra fényderül).

Tudtad, ha szeretkezel a szervezeted 3 féle boldogsághormont termel?

Ha már nem tudsz minden nap gyönyörködni, mert kifáradtál, lemerültél, tudd, hogy nem kell így lennie!

Miért is kell mindennap szeretkezned? Ez jól hangzik, de kivitelezhetetlennek tűnik?

Még nem tudsz mindent, ugye?

A megfelelő módszer szerint szeretkezve egy életen át érezni fogod a szerelem fenséges csodáját. Minden napod ajándék lesz a legszebb családi élet javára.

Ezért kell szeretkezned, a családodért!

1., ELFELEJTHETED A KORAI MAGÖMLÉST!

Az időtlen gyönyörökért!

A nem megfelelő, kapkodó, hírtelen feltörő orgazmus reflexek teljes körű, lépcsőzetes, finom áthangolásával megtapasztalod a végtelen szeretkezés képességét, amely elhozza számodra a szerelmi energiáid korlátlan töltődését és a rendszeres multiorgazmus lehetőségét. Napjaid nyugodttá és mégis tudatosan aktívakká válnak, akaratod szerint teljesítesz.

2., ELFELEJTHETED A LIBIDÓ ÉS MEREVEDÉS INGADOZÁST!

Hogy mindig magabiztos, önbizalommal teli és bármikor tettrekész legyél.

Bizonyára észrevetted, hogy nem mindig vagy képes a vágyaid szerint cselekedni, aktívnak lenni vagy éppen csodálkozol, hogy miért is nincs vágyad akkor, amikor csak akarod.

Cserben hagy a tested a legszebb pillanatokban.

Felteszed a kérdést: Mi történik velem, mintha a testem nem az enyém lenne?

Csalódsz, mert a reményeid a végtelen gyönyörködésre tartanak igényt, de ebben a pillanatban erőlködnöd kell.

Tégy azért, hogy másképp legyen!

Töltekezz a szerelmi energia fenséges áradásával!

Az élvezeteid hullámzó módon történő kitartásával azonnal felfedezed az eufória csodálatos világát. Visszatöltődik vágyad az újra és újra egyesülésre (orgazmus utáni újrakezdés képessége).

Nincs lemerülés, mivel energiáinkat előre betöltjük, így az induló tőkénk mindig megmarad!

3., ELFELEJTHETED PERVERZIÓD!

Fantáziálás, fétis, perverzió függőségétől szenvedsz? Érzed, hogy így kirekeszted magad a kapcsolatból, mert egyoldalú igényeid nem találnak megértő, együttműködő segédkezésre?

Próbálj ki valami mást, a TANTRA-t, a legforróbb gyönyörködés világát!

Az új típusú élvezetekre történő felfejlődés türelmet, kitartást, bizalmat, szorgalmat igényel, de garantáltan jobban fog csillogni eufórikus vulkánod, ami mellet elhalványul régi megszürkült, kiégett vágyad. Adj két hét lehetőséget (edzés) a szervezetednek, hogy felgyűjtse azt a reakcióképességét (libidódat), amely mellett nem kell feszülten magadra és a körülményekre koncentrálnod, hanem képes leszel a partnered gyönyörének örömében fürödni.

4., ELFELEJTHETED A FITYMASZŰKÜLETET!

Nem jól maszturbáltál, a bőrt nem húztad hátra rendszeresen, hanem morzsolgattad a makkod a bőrben? A fitymaszűkületet műtét, fájdalom, sérülés, utólagos érzészavarok nélkül megszünteted finom bőrtágító szisztematikus masszázzsal, enyhe (még elviselhető) nyomás érzése mellett.

MI IS AZ A TANTRIKUS ÁLLAPOT?

A fantázia, erotika, szenvedély, szerelem agyunk más külső, felületi, jól mérhető  területeit veszi igénybe és villámként hatva, csapkodja impulzussal a szexuális energiánkat, aminek következtében kiszámíthatatlanná teszi a működést vagy túlzottan erőteljes koncentrálás igény miatt elfárad az agy és ingadozóvá válik a működés.

Amikor tantrázunk, akkor figyelmünk főként az izgalmi állapotunk legmagasabb szintjére koncentrálódik, nem gondolkodunk, hanem érzésünkben hullámzunk, aminek következtében tantrikus, eufórikus meditatív állapotba kerülünk, az izgalmi folyamatainkra koncentrálunk és irányítjuk azokat.. Képesek vagyunk akaratunktól függetlenül működő reflexeket szabályozni és energiákat gyűjteni, tudatosan.

A szexuális kultúra szerves része az erotika, erről a témáról több könyv is ír, azt bőségesen kifejtve, de ez nem az energiáról szól. Sok hamisság is van benne, hiszen az erotikának azért adnak intenzívebb szerepet, hogy az izgalom érzése erősebb legyen ez mögött valójában már potencia csökkenés van.

A legfontosabb, ami kimaradt minden könyvből és a keleti tanítások misztikumában, spirituális világában van elrejtve, az a szexuális energiád irányítása, a merevedés erősítése, az orgazmus közeli állapot időkorlát nélküli fenntartása (1,5-2 óránként egy orgazmus).

TANTRA(a szexualitás fokozatai):

*** NEM TANTRIKUS SZINT***

Korai magömlés (rövid, gyenge orgazmusok következménye), többszöri orgazmusok, merevedés ingadozás, lankadtan élvezés rövid időn belül, az együttlétnek a partnered nemigen látja értelmét, csalódottság érzése lesz úrrá rajta, visszautasítóvá válik.

A lassabban, nehezen feljövő orgazmus közeli állapot, majd nehezen bekövetkező, sok-nagy erőkifejtéssel járó fárasztó szex, az élvezeti szint alacsonyabb, egysíkú 50-70%-os. Akár több órán keresztül is megvalósul az aktus, de minek, a hímvessző alig érezhető (gyors, erős, csattogós, csípőből tüzelő aktus, látszat szex) az élvezeti szint gyenge, út az elhidegülés felé, a partner besokall és tiltakozik.

***A TANTRA ELSŐ FOKOZATA:***

A partnerek felismerik a belső tüzük meglétét (a megvilágosodás első lépcsőfoka), az egyik legfontosabb felismerés a kettejük boldogsága érdekében. Megtanulják érezni, irányítani az energiájukat és uralják az orgazmus közeli állapotot. Ez nem más mint, a LIBIDÓ (a legjobb merevedésünk orgazmus küszöbje) biztosította töltés magabiztos használata. Tehát a kiindulási energiaalap mindig a libidó stádiuma, e nélkül a tantra nem valósulhat meg. Ezen az energia szinten lebegtetve a tüzünket, hosszas, élvezetes, eufórikus állapot jön létre, akár 50-100-szor is orgazmus közelbe kerülünk mindketten 45 perces aktus alatt, bármikor el tudnánk élvezni, de ez csak akkor következik be, ha mindketten úgy döntünk, hogy eleget szórakoztunk már.

Ez a egyik legfontosabb része a tantrának, az együttélvezés, amikor együtt elalélva, kimerülten, testünk lángját átélve „megsemmisülünk”. Bele zsibbadunk az orgazmusba.

Na ez már valami! MULTIORGAZMUS!

A nem együtt élvezés hátrányait most nem fejteném ki, azt hiszem ezt mindenki megtapasztalta már, nekem kellemetlen (ha én élvezek korábban, akkor pihenni szeretnék, amennyiben a partnerem élvez hamarabb, akkor meg félbe hagytak érzésem van, egyik sem jó).

Nem, köszi!

Ragaszkodom az aktusban történő együttélvezéshez!

***A TANTRA MÁSODIK FOKOZATA:***

Lángol a tested, a pulzusod a plafont veri, a vérnyomásodról nem is beszélve, elönti a testedet a forró lávaszerű vérbőség (a lábad ujjától a fejed búbjáig lángolsz), patakokban folyik rólad a víz (nem az izzadékonyságod miatt), alig kapsz levegőt, azt hiszed kazán van a szobádban.

Együtt izzotok, a mozgásotok igen lelassul, a testetek és nemi szervetek együtt lüktet, még a levegőt is egyszerre kapkodjátok.

Amikoris tüzed irányításának olyan szintjére érkezel, hogy gyakorlatilag parányi ingadozások közepette, lágy ringatózó mozgások mellett végig orgazmus közelben vagy, azaz megszámlálhatatlanul sokszor (percenként 3-4-szer) súroltad az orgazmus határát az aktus közben, befejezése a MULTIORGAZMUS. Az ajándékod az újrakezdés képessége.

Fantasztikus érzés!

***A TANTRA HARMADIK FOKOZATA:***

Részbenn a TANTRA olvasott és terjesztett filozófiája.

A szerelmi társ iránt érzett, testi-lelki egyesülésre keltett vágyaid, tér és idő nélküli eufórikus lángolást, az energiáid (fizikai egyesülés nélküli) test szerte történő kiáramlását, hormonjaid tombolását, a boldogság végtelen érzését hozzák el számodra.

Ezt az energiát nem csak szerelmi alapon, hanem a végtelen gátlástalan, független, szeretet érzése által is kiterjeszthetjük. Így megszáríthatjuk a vizes lepedőt a testünkön, mivel az energia testi kiterjedésével megemelkedik a hőmérsékletünk.

Átérezheted akaratod, tudatod erejét!

Ezt még nem éltem át, viszont a PC izmom mozgatásával fel tudom húzni az izgalmamat közép magas izgalmiszintig.

Vajon képesek vagyunk annyira felgyűjteni az energiánkat, hogy kizárólag a PC izom mozgatásával is tudunk orgazmus közeli állapotba kerülni és magunkkal tantrázni?