Szexuálbioenergetika: +36702052564

A késői magömlésnek két oka van, az egyik a magas orgazmusküszöb (ideális állapot), a másik ok a súlyos energiahiány, az élvezhetetlen szex felé vezető lejtő, irány az impotencia.

Nem véletlenül korbácsolom a kedélyeket!.

Nem kell beletörődni és a hagyományos tudatlan állapotban maradni!

Nem kell, hogy bekövetkezzen az enyészet, illetve van visszaút!

Ne hazudjunk magunknak, hogy minden rendben van! Örülünk, hogy valamennyire még működünk! Hát nem hiszek az önbizalom erősítő ámításokban, úgysem működik, a szívünk mélyén tudjuk, hogy másképpen kellene lennie!

MERJÜNK VÁLTOZTATNI BEIDEGZŐDÖTT SZOKÁSAINKON!

A késői magömlés fajtái:

1., A MAGAS ORGAZMUSKÜSZÖB (ideális állapot) miatt, teljes merevedés (kőkemény a szkanderbajnok) mellett, hamar megérezve lángodat, ami elárasztja testedet és tűzzel éget.

Ez az állapot azokra jellemző, akik még nem élték le magukat, a gyakorlás hatására egyre többször élik meg az orgazmust, egyre jobban érzik energiájukat, bár idővel lejjebb csúszik az orgazmusküszöb.

Bárcsak ne így lenne! Bárcsak megőriznék ifjúi tüzük magaslatát!

Sajnos ez a leélési folyamat mindenkinél beindul (tisztelet az önmagát le nem élőknek) még a partner kapcsolatban élőknél is. Nem a szexualitás formája, hanem az orgazmus minősége és mennyisége, mint a belső (raktáron tárolt) tüzünk, bioenergiánk kisüléssel (orgazmussal) történő kioltása a mérvadó.

2., A SÚLYOS ENERGIAHIÁNY következtében tapasztalható jelek:

– Lassan, nehézkesen, 15 percen túl vagy egyáltalán nem következik be az orgazmusközeli állapot.

– Idesorolnám azon eseteket is, amikor a többszöri orgazmusközeli állapot ellenére is egyre gyengül a merevedés, és egyre nehezebben jön el a fenséges forróság. Megtapasztaljuk az elfáradást. Nem a partnertől függ, bár a csalóka fantáziánkból generált plusz energiánk (mentális energia) hajlamosít más-más partnernél különbözőképpen megélni az aktust. Ettől még az alapfelállás nem változott, nagyon labilis és kiszámíthatatlan a szexuális élmény. Tedd stabillá!

Szeretkezz azzal, akivel akarsz és úgy, hogy a magabiztosság élménye ragyogja be fesztelen aktusotokat, az aggodalmak és félelmek helyett.

– A merevedés és az orgazmusközeli állapot, ami koránt sem megfelelő (80-90% alatti) lassan vagy egyáltalán nem következik be. Tudjuk, hogy ez a hüvely kényeztetését nem tudja kellőképpen ellátni. Csattogós szex, gyors, durva hozzáállás, a partner nem tud ráhangolódni a szerelmeskedés ritmusára, csak úgy megtörténik vele a dolog. Lehet, hogy valamennyire élvezi, de ez nem a teljesség érzése. Lehet, hogy el is élvez, de ennek a magassága nem az, amiről álmodik az ember.

– Ha esetleg elérjük az orgazmusközeli állapotot és megpihenünk, az energiánk rögtön, radikálisan visszaesik.

– Legtöbbször nem tudjuk újból felhozni a tüzünket, a merevedés még a kezdeti stádiumot is alulmúlja. Arról ne is álmodozzunk, hogy a merevedésingadozásunk valami csoda folytán megszűnik. Aktus lehetetlen vagy élvezhetetlen a partner számára. Ha bármire is hajlandó, az, az irántunk érzett szeretetéből fakad.

KEZDJÜNK erősíteni minél hamarabb!

A rendkívül leürült állapotból nagyon nehéz visszajönni, de semmi sem lehetetlen. Ez egy szexuális életmódváltás.