Szexuálbioenergetika: +36702052564

Az orgazmus minősége, erőssége, mélysége, sűrűsége határozza meg a merevedést. Az orgazmus akkor megfelelő, ha annyira erős, hogy nagy mennyiségű spermát lövell ki, így kellő erővel tisztulnak a belső nemi szervek. Ha gyenge a lövés, akkor sem a prosztata, sem a többi belső szervek nem telítődnek fel teljes kapacitásuknak megfelelő vérrel, aminek a következtében a lerakódott, pangó salakanyagok nem ürülnek ki teljesen (homok keletkezik), valamint túltermelődik a prosztatában lévő anyag, így az megnagyobbodik és vizelési problémákat okoz, akár már fiatalon is.

*

Eset: 23 éves fiatalember, háttérben napi szintű többszöri maszturbálással, 12 éves kora óta, jelenleg prosztata nagyobbodása van, merevedés gyengüléssel, bizonytalansággal, puhult állapotban történő orgazmussal, ebből eredő magánéleti szexuális problémákkal. Gyógyszert nem szed.

*

A tantra szabályainak megfelelően beállítjuk a megfelelő minőségű és mennyiségű orgazmust. Remélhetően a belső energiák telítődésével és ezáltal a megfelelő mennyiségű prosztatafolyadék távozásával az állapota javul.

*

Hölgyeknél a túl sok, nem szabályozott orgazmus a nehezen ingerelhetőséghez, érzéketlenséghez, kimerültséghez, majd frigiditáshoz vezethet (bár ennek lelki oka is lehet, a csalódástól való félelem, bizalomhiány). Feltöltődés a hölgyeknél ugyan olyan fontos, mint az uraknál.

Férfiaknál a túl sok orgazmus a merevedési energia gyengülését eredményezi, pláne, ha nem töltjük fel a bennünk rejlő akkumulátort, hanem mindig csak merítjük.