Szexuálbioenergetika: +36702052564

A klasszikus impotencia azért nem létezik, mert a potencia alapja, az életenergia (szervezetünk elektromos töltése) fejleszthető, növelhető, nem csak leélhető.

Megkérdőjelezném a magasvérnyomásosok, a cukorbetegek, prosztatabetegek általános impotenciáját. Egyszerűen a szerek visszaállítják az eredeti állapotot, már kialakult gyengeség mutatkozik, nem a gyógyszer a hibás alapvetően.  Potenciaerősítő használata mellett tilos az orzamus, mert további, végső kimerülést okoz, mivel a csak az energiák könnyebb mozgatását teszik lehetővé, de nem gyarapítják az energiákat.

A műtét vagy egyéb más beavatkozás, szervi károsodás miatt fellépő impotencia valós, de ezek csak a potencia zavaros esetek elenyésző részét képezik (talán ezrelékét).

Visszafordítható az energiaveszteség, amelyet a betöltött és elélvezett energia nem megfelelő aránya okozott, akár még impotens állapotból is, innen értelemszerűen nagyon nehéz talpra állni, mivel az ideg szálainkon átfolyó kevés elektron szaporulata gyenge (hasonlít a napelemmel energiagyártás folyamatához, csak itt a cukorégetés szolgáltatja a hőt és azt alakítja át a sejt elektromos impulzussá).

Minél korábban látjuk be, hogy erősítenünk kell, annál könnyebben és gyorsabban javul állapotunk.

Úgyhogy drága Uraim, ne hagyják magukat a homályzónában tartani!

Tessék megpróbálni erősíteni! Majd ha 2 hónapi erősítés után sem mozdul a LIBIDÓ, akkor menjenek kertet ásni vagy kössék le figyelmüket mással, esetleg szedjék elő rég elfelejtett hobbijukat vagy egyszerűen törődjenek embertársaikkal. Az örömnek még sokféle válfaját élhetik meg életükben, másokat is gazdaggá téve.