PERVERZIÓK:

Olyan, az emlék rendszerbe akaratlagos ismétléssel betáplált reflexek, amelyek az alapszexualitáson (gyengéd, normál tempójú aktus, ingerek) kívül egyéb más élményhez is kötődik, olyannyira, hogy nem is képes izgulni kellően eme segéd gondolat, fantázia nélkül.

Tehát a gondolatait a perverziójára, fétisére kell állandóan irányítani, erős koncentrálás mellett aktívan kell, hogy tartsa, viszont az idegrendszer ugyan azon ingereket nem képes hosszútávon kezelni, elfárad, szétkapcsolja az élményt, libidót. Ezért időközönként változtatni kell az ingereken, később egyre ritkább és gyengébb lesz az izgalom így is.

A perverziók, fétisek függősége mellett gyakran tapasztaljuk a merevedési és libidó problémákat, egyszerű érintés hatására nem reagál természetes módon, mintha blokkolva lenne a specialitás nélkül.

Egyrészt később újrakalibrálható az “elme érzékenysége”, az egyszerű ingerekkel, illetve fel kell edzeni speciális tantrikus maszturbálással a réteges potenciát, aminek következtében a merevedés erősödik, stabilizálódik, míg a libidó élénkül és eléri a tantrikus (energia felszabadító) szintet.

Ezért időközönként változtatni kell az ingereken, később egyre ritkább és gyengébb lesz az izgalom így is.

TANTRIKUS ÉLMÉNYBEN akár egy órán keresztül is képesek vagyunk egy pózban élvezkedni, különösebb extrémitás nélkül.

A perverzióból úgy lehet kijönni, hogy egy alternatívát kezdünk el gyakorolni:

TANTRIKUS MASZTURBÁLÁSSAL felfejlesztett

TANTRASZEX képességet.