NINCS KORAI MAGÖMLÉS, MEREVEDÉSI PROBLÉMÁK

TANTRASZEX.hu: + 3 6 7 0 2 0 5 2 5 6 4

KORTÓL FÜGGETLENÜL, A KORTALAN BOLDOGSÁGÉRT!

SPECIÁLIS TANTRIKUS MASZTURBÁLÁS ALAPJAI

A MASZTURBÁLÁS SZABÁLYAIT KIZÁRÓLAG SZEMÉLYRE SZÓLÓAN EGYÉNI ÁLLAPOTTÓL FÜGGŐEN SPECIÁLISAN TANÍTOM BE,

SZEMÉLYRE SZÓLÓ RECEPTÚRA SZERINT, MERT A REFLEXRENDSZER ÉS AZ ENERGETIKAI RENDSZER ÖSSZETETT, NEM AJÁNLOM TUDATLANUL, BEAVATATLANUL PRÓBÁLKOZNI, MERT ROSSZABB ÁLLAPOT IS BEKÖVETKEZHET  !!!

 

A tantraszex (szex alatt 50-szer vagytok orgazmus közelben a pároddal) alapja a tantrikus maszturbálás.

Orgazmus Közeli Állapot: OKÁ

 

Olyan maszturbálás, amiben úgy csinálod, ahogyan egy nővel együtt szeretnél lenni, és ami kifejezetten potencia erősítő hatású:

1., hosszan (1-1,5 óra minimum), mert a nőnek sokkal több idő kell, hogy orgazmus közelbe kerüljön majd számtalanszor ott is legyen újra és újra

2., normál tempóban, mert egyébként elélvezel hamar

3., fantázia nélkül, mert a szexben nem gondolkozol, hanem az izgalmakat érzed és irányítod, pláne nem nézel pornót (amitől súlyosan potencia csökkentté válsz, úgy hogy észre sem veszed)

4., síkosan, mert a hüvely is csúszik (hüvelyben csak vizes alapú síkosító használható)

MASZTURBÁLÁSNÁL:

– vazelin (gyógyszertárban 200 g-ot kiadnak),

– margarin 60%-os nál magasabb zsírtartalmú,

– kevésbé szagos disznó zsír

5., az orgazmus közelében, ilyenkor nem gyorsabban 1 mp-es (ez közepes gyorsasággal felemelt karhoz mozdulatának sebessége) forróság áradást érzel szakaszosan megállsz (és alkalmazod az általam betanított 3-as korrekciót, más sajnos nem segít), visszapihensz egy alacsonyabb szintre és megint simized 30-50-et (lépcsőztetve, így biztosítod, hogy lassan gyere fel újra az izgalmi csúcsélményedre és a párodnak is meglegyen a kellő érintésszám) és ezt ismétled 50-szer legalább.

 

Nem egyszerű, de a potencia megőrzése és a hosszú szeretkezés alapja, az élvezetek halmozása és nem azonnal elélvezése.

 

Csak akkor élvezz, ha nem kevesebb az orgazmus közeli állapotod, mint 50 OKÁ (100%-os potencián azaz elmozdíthatatlan merevedés mellett lehet, hogy a 20 OKÁ is elegendő 1 óra alatt), így az energia veszteségedet kiegyenlíted az élvezkedés energia betöltő folyamataival.

 

Nem fogja mindenki megérteni, ezért a szöveg szelektíven hat rátok. Lesz aki fikázza és járja az eddigi utakat (nézzétek meg, tömegesen válnak az emberek).

 

Lesz, aki megérti és megpróbálja kivitelezni, gyakorolni, esetleg korrigálni magát és esélye lesz nem csak a boldog kapcsolatra, hanem olyanra, ami egy életre szóló.