NINCS KORAI MAGÖMLÉS, MEREVEDÉSI PROBLÉMÁK

TANTRASZEX.hu: + 3 6 7 0 2 0 5 2 5 6 4

KORTÓL FÜGGETLENÜL, A KORTALAN BOLDOGSÁGÉRT!

SPECIÁLIS TANTRIKUS MASZTURBÁLÁS ALAPJAI

A MASZTURBÁLÁS SZABÁLYAIT KIZÁRÓLAG SZEMÉLYRE SZÓLÓAN EGYÉNI ÁLLAPOTTÓL FÜGGŐEN SPECIÁLISAN TANÍTOM BE,

SZEMÉLYRE SZÓLÓ RECEPTÚRA SZERINT, MERT A REFLEXRENDSZER ÉS AZ ENERGETIKAI RENDSZER ÖSSZETETT ÉS MINDENKINÉL KÜLÖNBÖZŐ ARÁNYBAN VÁLTOZOTT,

NEM AJÁNLOM TUDATLANUL, BEAVATATLANUL PRÓBÁLKOZNI, MERT ROSSZABB ÁLLAPOT KÖVETKEZIK BE !!!

 

A tantraszex (szex alatt 50-szer vagytok felváltva orgazmus közelben a pároddal) alapja a tantrikus maszturbálás.

Orgazmus Közeli Állapot: OKÁ

 

Olyan maszturbálás, amiben úgy csinálod, ahogyan egy nővel együtt szeretnél lenni, és ami kifejezetten potencia erősítő hatású:

1., hosszan (1-1,5 óra minimum), mert a nőnek sokkal több idő kell, hogy orgazmus közelbe kerüljön majd számtalanszor ott is legyen újra és újra

2., normál tempóban !, mert egyébként elélvezel hamar (kivéve, ha már csökkent a libidód)

3., fantázia nélkül, mert a szexben nem gondolkozol, hanem az izgalmakat érzed és irányítod, pláne nem nézel pornót (amitől súlyosan potencia csökkentté válsz, úgy hogy észre sem veszed)

4., síkosan (kemény zsírokkal megfelelő), mert a hüvely is csúszik (hüvelyben csak vizes alapú síkosító használható)

MASZTURBÁLÁSNÁL:

– gyógyszertári minőségű fehér vazelin (gyógyszertárban 200 g-ot kiadnak),

– margarin 60%-osnál magasabb zsírtartalmú,

– kevésbé szagos disznó zsír

5., az orgazmus közelében, ilyenkor nem gyorsabban 1 mp-es (ez közepes gyorsasággal felemelt kar sebessége) forróság áradást érzel szakaszosan megállsz (és alkalmazod az általam betanított 3-as korrekciót, más sajnos nem segít), visszapihensz egy alacsonyabb szintre és megint simized 30-50-et (lépcsőztetve, így biztosítod, hogy lassan gyere fel újra az izgalmi csúcsélményedre és a párodnak is meglegyen a kellő érintésszám) és ezt ismétled 50-szer legalább.

 

Nem egyszerű, de a potencia megőrzés és a hosszú szeretkezés alapja, az élvezetek halmozása és nem az azonnal elélvezése.

 

Csak akkor élvezz, ha nem kevesebb az orgazmus közeli állapotod, mint 50 OKÁ (100%-os potencián azaz elmozdíthatatlan merevedés mellett lehet, hogy a 20 OKÁ is elegendő 1 óra alatt), így az energia veszteségedet kiegyenlíted az élvezkedés energia betöltő folyamataival.

 

Nem fogja mindenki megérteni, ezért a szöveg szelektíven hat rátok. Lesz akinek nem teszik és járja az eddigi utakat, de annak a vége mindíg az elhidegülés és majd válás.

 

Lesz, aki megérti és megpróbálja kivitelezni, gyakorolni, esetleg korrigálni magát és esélye lesz nem csak a boldog kapcsolatra, hanem olyanra, ami egy életre szóló.