TANTRASZEX képessége, SZEXUÁLBIOENERGETIKA alapjai

Kedves!

TELEFONON     +36702052564    ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZÜKSÉGES (számkijelzéssel, ingyenes visszahívással, REDem van, EU1-ben korlátlan)!

   Elbeszélgetés a témáról, testi feltételek megértése, töltöttség és állapotfüggő, tehát előzetes megbeszélés feltétlenül szükséges, jóval a kezelés előtt. 

   Személyes és online oktatás is van, maszturbálási technika betanításával, szexmentesen és erotikamentesen (kézi segítség lehetséges).

      Hívj bátran! Természetesen tudok segíteni!

Kérlek figyelmesen olvasd végig a tájékoztatómat, köszi!

    A korai magömlést okozó rossz reflexek kiiktatása, speciális összetett 3-as korrekciójának betanítása, majd az enyhülés után az izgalmak irányításának betanítása, hogy több legyen a lökésszám és ezáltal az aktus ideje korlátlanul változtatható.

    Amennyiben kevésbé érzékeny és (vagy) merevedési probléma áll fent, akkor energia gyűjtést végzel közben a szükségtelen puhán élvezős reflexeket is kikezeled, míg el nem érjük a megfelelő állapotot (több alkalom szükséges). A kúra alatt orgazmus nem ajánlott (illetve személyfüggő, állapotfüggő), később töltés-elélvezés egyensúly kialakítása szükséges.

   Orgazmus kontroll szükséges teljes nyugodtság mellett, elfogadható áldozat, mivel az élvezkedés minősége, mennyisége és nagysága növekszik, ez felel meg a multiorgazmikus, forró gyönyöráradás sorozat állapotának. Egy sokkal mélyebb, izgalmasabb, képességet (merevedés, potencia), élvezkedést építő és gyönyör fokozó önkezelést fogsz végezni. Isteni finom, helyettesíti a kisülést!

    Napi 1,5 óra maszturbálás edzést kell majd megcsinálnod kézzel, ha kell géppel pont úgy, ahogy betanítom, később a javuláshoz mérten változtatva.

A megfelelő maszturbálási technikával erőssé, stabillá lehet tenni a merevedést és rendkívül élvezetessé a mindennapi nemi életet.

     Előkezelés ajánlott telefonon, interneten, személyesen (facebook messenger vagy telegram.org) 2 óra  5.000 Ft.

   Az első kezelés (online is), beavatás 0,5+3+0,5 =                                   4 óra, 20.000 Ft.     A módszert 16 év alatt, 5000 férfival kifejlesztett) speciális maszturbálási technika és korrekciók (ha kéred, akkor kézzel segítek), gyakorlat közben anatómia, biológia, bioenergia elméletének ismertetése.    Gép gyorsabb erősödéshez: kb 7.000 Ft

     A többi alkalom kúrában 1-2 havonta (messengeren is), így figyeljük a fejlődésed és korrigáljuk a módszert. 4 órás ismétlés 10.000 Ft,

    Javulás esetén kérhető 1,5 órás lingam masszázs orgazmus nélkül 10.000 Ft-ért.

    A pénz küldési módja lehet: banki és postai átutalás számlaszámomra, Western Unionon keresztül.

     Reggel 8 órától este 23 óráig telefonon elérsz mindig.

XIII. kerület Madarász Viktor utcában vagyok elérhető, a parkoló fizetős 450 Ft/ óra, Tesco-nál ingyenes kb 200 m. Tisztaság van, nyugalom és DISZKRÉCIÓ, a szobám légkondicionált, le tudsz tusolni.

Telefonszámom: +36702052564 www.tantratanarno.hu kto.hu

Üdvözlettel: Szikra Vivien,  TantraTanárnő Vivi