Kedves!

TELEFONON ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZÜKSÉGES (számkijelzéssel, ingyenes visszahívással, REDem van, EU1-ben korlátlan)!

Elbeszélgetés a témáról, testi feltételek megértése, töltöttség és állapotfüggő, tehát előzetes megbeszélés feltétlenül szükséges, jóval a kezelés előtt 1-2 héttel.

Személyes és online oktatás is van, maszturbálási technika betanításával, szexmentesen és erotikamentesen (kézi segítség lehetséges).

Hívj bátran!

Természetesen tudok segíteni!

Kérlek figyelmesen olvasd végig a tájékoztatómat, köszi!

A korai magömlést okozó rossz reflexek kiiktatása, speciális összetett 3-as korrekciójának betanítása, majd az enyhülés után az izgalmak irányításának betanítása, hogy több legyen a lökésszám és ezáltal az aktus ideje korlátlanul változtatható.

Amennyiben kevésbé érzékeny és (vagy) merevedési probléma áll fent, akkor energia gyűjtést végzel közben a szükségtelen puhán élvezős reflexeket is kikezeled, míg el nem érjük a megfelelő állapotot (több alkalom szükséges). A kúra alatt orgazmus nem ajánlott (illetve személyfüggő, állapotfüggő), később töltés-elélvezés egyensúly kialakítása szükséges.

Orgazmus kontroll szükséges teljes nyugodtság mellett, elfogadható áldozat, mivel az élvezkedés minősége, mennyisége és nagysága növekszik, ez felel meg a multiorgazmikus, forró gyönyöráradás sorozat állapotának. Egy sokkal mélyebb, izgalmasabb, képesség (merevedés, potencia), élvezkedés építő és gyönyör fokozó önkezelést fogsz végezni. Isteni finom, helyettesíti a kisülést!

Napi 1,5 óra maszturbálás edzést kell majd megcsinálnod kézzel, ha kell géppel, pont úgy ahogy betanítom, később a javuláshoz mérten változtatva.

A megfelelő maszturbálási technikával erőssé, stabillá lehet tenni a merevedést és rendkívül élvezetessé

a mindennapi nemi életet.

Az első kezelés (online is), beavatás 2,5+1 = 3,5 óra, 18.000 Ft:

– 2,5 óra (12 év alatt 5000 férfival kifejlesztett) speciális maszturbálási technika és korrekciók betanítása (ha kéred, akkor kézzel segítek), 30 perckészülődés, gyakorlat közben anatómia, biológia, bioenergia elméletének ismertetése (1 óra).

A többi alkalom kúrában 1-2 havonta ( MESSENGER–en is), így rákényszerülsz, hogy csináld és légy kitartó:

– 2,5 óra magadnak végzett maszturbálási gyakorlat további oktatása, 60 perc tanácsadás, készülődés: 10.000 FT (van lehetőség 1,5 órás rövid ellenőrzésre is 5000 Ft-ért).

– általában napi 1,5 órás (vagy több) otthoni maszturbálás edzés szükséges, az szerint, ahogy betanítom személyre szólóan, egyéni állapottól függően.

– Javulás esetén lehetséges 1,5 órás HÍMVESSZŐ-LINGAM-MASSZÁZS 10000 Ft-ért.

Az oktatást MESSENGER–en is vállalom belföldre és külföldre egyaránt, számos pozitív tapasztalattal a hátam mögött. Az pénz küldési módja lehet: banki átutalás számlaszámomra, Vodafon honlapján számlabefizetés a 702052564 REDes telefonszámra, külföldről: banki átutalással, WesternUnionnal postán keresztül, transferwise.com-on paypallal.

NAGYON FONTOS, HOGY ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZÜKSÉGES!

Amikor már erotika nélkül, magától egy napja bizsereg az ágyékod, akkor általában kellően érzékeny vagy addig ne legyen orgazmusod (egyéni állapotfüggő).

Reggel 8 órától este 23 óráig telefonon elérsz (ha szabad vagyok), általában 09-től 22-ig bezárólag tudok vendéget fogadni. XIII. kerület Madarász Viktor utcában vagyok elérhető, a parkoló fizetős 175 Ft/ óra. Tisztaság van, nyugalom és DISZKRÉCIÓ, a szobám légkondicionált. Ha eljössz hozzám, le tudsz tusolni. Senki nem siettet, nem kopognak ránk.

Érdeklődős telefonszámom: 70/2052564 , info@kto.hu

INGYEN BESZÉLGETÜNK, telefonköltségek nélkül!

Üdvözlettel: Vivi, TantraTanárnő