NINCS KORAI MAGÖMLÉS, MEREVEDÉSI PROBLÉMÁK

TANTRASZEX.hu: + 3 6 7 0 2 0 5 2 5 6 4

KORTÓL FÜGGETLENÜL, A KORTALAN BOLDOGSÁGÉRT!

Kedves!

Természetesen tudok segíteni. Kérlek figyelmesen olvasd végig a tájékoztatómat, köszi!
Az oktatási folyamat:
A korai magömlést okozó rossz reflexek kiiktatása, speciális összetett 3-as korrekciójának betanítása, majd az enyhülés után az izgalmak irányításának betanítása, hogy több legyen a lökésszám és ezáltal az aktus ideje korlátlanul változtatható.
Amennyiben kevésbé érzékeny és merevedési probléma áll fent, akkor energia gyűjtéssel indítunk közben a szükségtelen puhán élvezős reflexeket is kikezeljük, míg el nem érjük a megfelelő állapotot (több alkalom szükséges), a kúra alatt orgazmus korlátozás szükséges, később egyensúly kialakítása.
A megfelelő maszturbálási technikával erőssé, stabillá lehet tenni a merevedést és rendkívül élvezetessé a mindennapi nemi életet.
Orgazmus kontroll szükséges, elfogadható áldozat, mivel az élvezkedés minősége, mennyisége és nagysága növekszik, ez felel meg a multiorgazmikus, forró áradás sorozat állapotának, Isteni finom, helyettesíti a kisülést!

TELEFONON!!!: ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉST, elbeszélgetés a témáról, testi feltételek
megértése, (ingyenes hívással, REDem van, korlátlan) TELEFONON!!!
(számkijelzéssel) tudom egyeztetni, mert személyre szóló, töltöttség és
állapotfüggő, tehát előzetes megbeszélés feltétlenül szükséges, jóval a
kezelés előtt.
Személyes és skype-os oktatás is van, maszturbálási technika betanításával, szexmentesen és erotikamentesen (kézi segítség lehetséges).
Hívj bátran, visszahívlak ingyen: Vivi 70/2052564, info@kto.hu

Az első kezelés (skype-on is), beavatás 2,5+1 = 3,5 óra, 15.000 Ft:
– 2,5 óra (12 év alatt 5000 férfival kifejlesztett) speciális maszturbálási technika és korrekciók betanítása (ha kéred, akkor kézzel segítek), 30 perckészülődés, gyakorlat közben anatómia, biológia, bioenergia elméletének ismertetése (1 óra).
A többi alkalom kúrában 1-2 havonta (skype-on is), így rákényszerülsz, hogy csináld és légy kitartó:
– 2,5 óra magadnak végzett maszturbálási gyakorlat további oktatása, 60 perc tanácsadás, készülődés: 10.000 FT

Az oktatást SKYPE.HU-on is vállalom belföldre és külföldre egyaránt, számos pozitív tapasztalattal a hátam mögött. Az pénz küldési módja lehet: banki átutalás számlaszámomra, Vodafon honlapján számlabefizetés a 702052564 REDes telefonszámra, külföldről: banki átutalással, WesternUnionnal postán keresztül, transferwise.com-on paypallal.

NAGYON FONTOS, HOGY ELŐZETES ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZÜKSÉGES!
Amikor már erotika nélkül, magától egy napja bizsereg az ágyékod, akkor általában kellően érzékeny vagy. Amennyiben lágy, lassú érintésre, szeretkezésre, fantázia nélkül is gyorsan elélvezel, akkor pár napig, egy hétig ne legyen orgazmusod,. Ha már csak intenzívebb, az eddigieknél gyorsabb ingerekre reagálsz, esetleg ingadozó a libidód vagy a merevedésed, akkor 2 hétig ne legyen orgazmusod semmilyen formában, és előtte héten is csak mérsékelten 1 lehet.
KÖSZÖNÖM!

Reggel 8 órától este 23 óráig telefonon elérsz (ha szabad vagyok), általában 09-től 22-ig bezárólag tudok vendéget fogadni. XIII. kerület Madarász Viktor utcában vagyok elérhető, a parkoló fizetős 175 Ft/ óra. Tisztaság van, nyugalom és DISZKRÉCIÓ, a szobám légkondicionált. Ha eljössz hozzám, le tudsz tusolni. Senki nem siettet, nem kopognak ránk.
Érdeklődős telefonszámom: 70/2052564 , info@kto.hu
INGYEN BESZÉLGETÜNK, telefonköltségek nélkül!
HONLAPOMon részletes tájékoztató: www.tantratanarno.hu

Üdvözlettel: Vivi, TantraTanárnő